Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ – ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΠΟΙΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Κομοτηνής και συγκεκριμένα η Δ.Ε.Π.Α.Κομοτηνής δια της προέδρου της κ. Μουστάκα μας απεύθυνε πρόταση – πρόσκληση να συμμετέχουμε ως Σωματείο στις εκδηλώσεις του Δήμου.
Αναλυτικότερα η πρόταση έχει να κάνει με την τροφοδοσία με γλυκίσματα, την πρώτη ημέρα των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Κομοτηνής. Οι ποσότητες και ο ακριβής τόπος παρουσίασής τους, θα καθοριστεί και θα μας ανακοινωθεί. Υπάρχουν μερικά ΚΑΡΟΥΣΕΛ τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τοποθετώντας εκεί τα προσφερόμενα είδη μας. Η μορφή αυτή αποτελεί χορηγία προς τον Δήμο και ως χορηγοί ,θα γίνει η ανάλογη μνεία σε όλα τα φυλλάδια και τους χώρους προβολής των εκδηλώσεων.
Εναλλακτικά θα μπορούσαμε να προσφέρουμε κάποια δώρα, συσκευασίες, κεράσματα για να προσφέρει ο Άγιος Βασίλης στα μικρά παιδιά. Και πάλι αποτελεί χορηγία και ως τέτοια θα προβληθεί.


Τα δεδομένα του Δήμου Κομοτηνής και οι εκδηλώσεις που κατά καιρούς πραγματώνει είναι λίγο – πολύ γνωστά σε όλους μας. Από εσάς θα ήθελα πρώτιστα να ενημερώσετε το Σωματείο εάν δέχεστε να προβούμε σε μια τέτοια κίνηση. Παράλληλα θα ήθελα να τεθούν και τυχόν προτάσεις και ιδέες για την καλύτερη και πληρέστερη προβολή του Σωματείου μας.

Μπορούμε άραγε να δημιουργήσουμε ένα γλυκό για το βιβλίο Guinness ;
Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα γλύκισμα και να προσφέρουμε ένα κομματάκι σε κάθε Κομοτηναίο και Κομοτηναία που θα έρθει στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές του Δήμου Κομοτηνής.

Περιμένοντας τις απόψεις σας στα γραφεία της Ομοσπονδίας, όπου και εδρεύει το Σωματείο μας, στο τηλέφωνο 2531022384.
Επίσης στο κινητό μου για οποιαδήποτε διευκρίνιση και συζήτηση. 6932722229.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Βεζυριαννίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: