Εκδηλώσεις Χριστουγέννων

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ


Κομοτηνή 27 – 10 – 2008

Αγαπητοί Συνάδελφοι,


Στα πλαίσια των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Κομοτηνής και συγκεκριμένα η Δ.Ε.Π.Α.Κομοτηνής δια της προέδρου της κ. Φελίνας Καζάκου μας απεύθυνε πρόταση – πρόσκληση να συμμετέχουμε ως Σωματείο ή μεμονωμένα, στις εκδηλώσεις του Δήμου.
Αναλυτικότερα η πρόταση έχει να κάνει με την « Χριστουγεννιάτικη μικροπολιτεία » η οποία θα περιλαμβάνει δώδεκα περίπτερα διαστάσεων 2,5μ. Χ 3μ. Στα περίπτερα αυτά, που θα λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, μπορούν να φιλοξενηθούν για έκθεση, διαφήμιση και πώληση οποιαδήποτε προϊόντα εμπορικών και βιοτεχνικών καταστημάτων της πόλης μας, έναντι ενός μικρού αντιτίμου – ενοικίου. Οι τιμές πώλησης των προϊόντων θα είναι στην ευχέρεια των καταστηματαρχών. Σε ότι αφορά την φορολογική πολιτική των περιπτέρων και την πολιτική τιμών είναι ζητήματα που θα συζητηθούν και θα διεκπεραιωθούν με την Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Κομοτηνής.
Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να διαφημιστείτε ως χορηγοί με κάθε δυνατό τρόπο καθώς θα υπάρχουν μόνιμα εγκαταστημένες γιγαντοοθόνες στην κεντρική πλατεία της πόλης, banners, αφίσες, έντυπο πρόγραμμα και ενημερωτικό υλικό.

Περιμένοντας τις απόψεις σας στα γραφεία της Ομοσπονδίας, όπου και εδρεύει το Σωματείο μας, στο τηλέφωνο 2531022384.
Επίσης στο κινητό μου για οποιαδήποτε διευκρίνιση και συζήτηση. 6932722229.

Αποτελεί δεδομένο και η κατ’ ιδίαν επικοινωνία η δική σας με την Δ.Ε.Π.Α.Κομοτηνής. τις ώρες 8:30 - 14:30, μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου 2008.
Υπεύθυνη επικοινωνίας η κα. Παπαγιαννίδου Πόπη, 25310 – 31022, 25310 – 71575.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Μιχάλης Βεζυριαννίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: